Vårsleppe 2024

26.04.2024

Sleneset Båtforening vil arrangere VÅRSLEPP i 2024!

Under dagene den 14. - 15. og 16. Juni (2024) arrangere vi i Sleneset Båtforening vår årlige seilbåt regatta VÅRSLÆPPET! I den anledning så har vi gleden av å invitere alle typer seilbåter til å delta.
Vårsleppet er en regatta hvor alle seilførende båter kan delta og vi invitere alle som kan og har lyst til å melde seg på.Vårslæppet starter på fredag den 14.Juni med ankomst av regattadeltagende båter, samt andre tilreisende gjester. Om kvelden vil det bli arrangert fest med musikk i båtforeningens klubblokaler.Lørdag den 15. Juni, ca. ved 10:00 tiden starter regattaen. Avhengig av vær og vind så regner vi med at selve kappseilasen vil vare i pluss/minus 2 til 2 1/5 time.
Om ettermiddagen blir det premieutdeling pluss at vi avslutter dagen med en fest. Også denne festen vil bli avholdt i forenings lokaler. På begge kveldene vil det bli servert øl, vin, grillmat pluss enkle varmretter.

Vårslæpps arrangementet avsluttes med søndags - kafe (den 16. Juni) i forenings lokaler.Går man inn på Sleneset Båtforenings hjemmeside (www.slenesetbf.com ) under menyen «Hva Skjer Da» så får man litt mer info. Dette vil bli oppdatert etter hvert som dagene nærmer seg.

Vi håper på riktig mange påmeldinger til regattaen.

Påmeldingen gjøres til: slenesetbf@slenesetbf.com.

Med hilsen

Sleneset Båtforening,