Vårslepp orientering 2023

08.04.2023

Sleneset Båtforening vil arrangere VÅRSLEPP i 2023!

Under dagene den 2. - 3. og 4. Juni (2023) arrangere vi i Sleneset Båtforening vår årlige seilbåt regatta VÅRSLÆPPET! I den anledning så har vi gleden av å invitere alle typer seilbåter til å delta.
Vårsleppet er en regatta hvor alle seilførende båter kan delta og vi invitere alle som kan og har lyst til å melde seg på.Vårsleppet starter på fredag den 2.Juni med ankomst av regattadeltagende båter, samt andre tilreisende gjester. Om kvelden vil det bli arrangert fest med musikk i båtforeningens klubblokaler.Lørdag den 3. Juni, ca. ved 10:00 tiden starter regattaen. Avhengig av vær og vind så regner vi med at selve kappseilasen vil vare i pluss/minus 2 til 2 1/5 time.
Om ettermiddagen blir det premieutdeling pluss at vi avslutter dagen med en fest. Også denne festen vil bli avholdt i forenings lokaler. På begge kveldene vil det bli servert øl, vin, grillmat pluss enkle varmretter.

Vårslepps arrangement avsluttes med søndags - kafe (den 4. Juni) i forenings lokaler.Går man inn på Sleneset Båtforenings hjemmeside www.slenesetbf.com under menyen «Hva Skjer Da» så får man litt mer info. Dette vil bli oppdatert etter hvert som dagene nærmer seg.

Vi håper på riktig mange påmeldinger til regattaen.

Påmeldingen gjøres til: slenesetbf@slenesetbf.com.

Med hilsen

Sleneset Båtforening,