Updatering av kaifronten

23.05.2023

23.05.23

Så var den inn glasset veranda ferdig! Her ser vi tre meget fornøyde herremenn. Styreleder Helge i midten, prosjekt ansvarlig Atle til høyre og til venstre er dugnads arbeider og ex styreleder Torbjørn. Det har vært et meget positivt dugnads-gjeng som har gjord dette mulig så en stor TUSEN TAKK til alle som har stillet opp. Nå skal alt være klart til årets store evenement, VÅRSLEPPET og til sommersesongens Søndags kafeer.


08.05.23

Nå nærmer vi oss en ende. I dag ble alle skyv-vinduene satt inn og to utav tre skyvdørs partier er også på plass. Taket er også tett nå! Vi tror dette blir veldig bra.


07.05.23

Arbeidet forsetter, igjen med 11 dedikerte dugnadsarbeidere. Etter helgen regner vi med å få inn alle glasspartiene. Vi tror dette blir kjempebra.


05.05.23

I går (den 5.Mai) ble det god fremslått i arbeide med uterommet. Mange hadde stilt opp for dugnadsarbeid, som bildene viser. Arbeide fortsetter på lørdag (6.Mai)


02.05.2023


21.04.2023

En kort oppdatering fra Styret!

Så var opprettingen av kaifronten i gang. Morten Erik startet jobben tidlig i denne uken (uke 16) .

Så snart Morten Erik er ferdig med sin jobb så starter vi med byggingen av den overbygde og inn glasset verandaen.

Alt er klart for oppstart, Lurøy Kommune har gitt oss byggetillatelse så den delen er i boks. Alle vinduspartier er kommet. Det eneste vi venter på er byggemateriale noe som Atle ( Benjaminsen) skal få utover.

Vi satser stort på å få verandaen taktett og inn glasset til årets Vårslæpp den 2. – 3. og til den første søndags Kaféen den 4. Juni.

Sekretæren den 21.04.23